Bedrijfsongeval
Letselschade advocaat

Bedrijfsongeval

Als u slachtoffer bent geworden van een bedrijfsongeval, kan dit u veel ongemak opleveren. U heeft letselschade opgelopen door het bedrijfsongeval, misschien heeft u niet kunnen werken vanwege letsel en heeft u veel kosten gemaakt. Wij snappen dat dit vervelend is en brengen u daarom graag in contact met een advocaat. Bij een bedrijfsongeval en letselschade helpt uw advocaat om bijvoorbeeld een schadevergoeding te claimen. Omdat u letselschade heeft opgelopen door een arbeidsongeval, heeft u recht op een vorm van vergoeding. Uw advocaat zorgt ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft. Neem contact met ons op, u ontvangt van ons een vrijblijvend en gratis intakegesprek, waarna wij u in verbinding stellen met een advocaat.

Letselschade opgelopen?

Heeft u te maken gehad met een bedrijfsongeval, verkeersongeval of een whiplash? Vraag dan een intakegesprek geheel vrijblijvend aan!

Wij zijn 24/7 bereikbaar

Wij staan 24 uur per dag voor u klaar via 088 444 7694. Laat ons u helpen met het vinden van een  advocaat Vraag naar de mogelijkheden gespecialiseerd in letselschade!

Vakkundig en betrokken

Ons kantoor is bewezen succesvol en wij brengen u graag in contact met een letselschade advocaat uit uw regio.
Bedrijfsongeval letselschade

Bedrijfsongeval melden

In het geval u betrokken bent bij een bedrijfsongeval, misschien als slachtoffer, dan is uw werkgever verplicht om dit te melden. Het kan zomaar gebeuren, het ene moment bent u gewoon aan het werk en het andere heeft u letselschade opgelopen door een arbeidsongeval. U kunt voor kortere of langere tijd niet meer aan het werk door uw letsel. Als dit gebeurt onder werktijd is dit hoogstwaarschijnlijk een bedrijfsongeval en kunt u uw werkgever aansprakelijk stellen. Hier helpt een advocaat u bij, zodat u zo snel mogelijk dat krijgt waar u recht op heeft.

Aansprakelijkheid

Bij een bedrijfsongeval, ook wel arbeidsongeval, gebeurt er een ongeval met een werknemer tijdens het werken. Een werkgever kan aansprakelijk gesteld worden als blijkt dat deze niet voldoende heeft gedaan om de werknemer te beschermen en letsel te voorkomen. Een werkgever heeft een zogenaamde zorgplicht, wat ervoor moet zorgen dat werknemers niet in onveilige situaties werken. Als er toch een bedrijfsongeval gebeurt met een werknemer, met u, en u loopt letselschade op, dan kunt u uw werkgever aansprakelijk stellen. Dit omdat uw werkgever niet voldoende maatregelen heeft genomen om ervoor te zorgen dat u veilig uw werk kan doen.

Letsel na bedrijfsongeluk

Eigen risico

Op het moment dat een arbeidsongeval plaats vindt, kan het zijn dat u daarna vervoerd wordt met bijvoorbeeld een ambulance. Dit soort kosten kunnen eerst van uw eigen risico gehaald worden. Omdat deze letselschade door een arbeidsongeval natuurlijk niet uw schuld is, is het niet de bedoeling dat de kosten hiervoor bij u vandaan worden gehaald. Wij helpen u om de schade te verhalen op uw werkgever. Bovendien is er een reële kans dat u de juridische kosten kunt verhalen op de wederpartij, waardoor het u niets kost.

Smartengeld berekenen

Omdat u letselschade door een bedrijfsongeval heeft opgelopen, kunt u smartengeld claimen bij uw werkgever. De hoogte van het smartengeld berekenen wij voor u. De hoogte hangt van een paar zaken af, zoals de mate van de geleden pijn, leeftijd en geslacht, de ernst van het letsel en de duur van het herstel als gevolg van het arbeidsongeval. Een advocaat van ons kan u helpen met het berekenen van de hoogte van het smartengeld. Hier is namelijk juridische en medische kennis voor nodig, wat een letselschade advocaat u kan bieden. Wij begrijpen dat de situatie voor u vervelend is en dat u zo snel mogelijk een oplossing wilt. Hier werken wij ook voor, zodat u zo snel mogelijk een schadevergoeding als gevolg van het arbeidsongeval ontvangt.

Letselschade advocaat inschakelen

Bent u slachtoffer van een bedrijfsongeval? Heeft u letselschade opgelopen door een arbeidsongeval? Dan kan een advocaat van ons u helpen. Wij begrijpen dat de situatie na een arbeidsongeval voor u vervelend is en u hier niet om heeft gevraagd. Wel komen er een hoop kosten kijken bij de situatie en met een letselschade specialist staat u sterker in uw zaak. Hij zorgt ervoor dat de zaken zo snel mogelijk afgehandeld worden, zodat u niet nog langer in een vervelende situatie zit. Daarom ontvangt u bij ons een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek. Neem nu contact met ons op!

Contact arbeidsongeval

Maak kennis met ons team en vraag een vrijblijvend intakegesprek aan.

Wij helpen jaarlijks meer dan driehonderd mensen met het vinden van de beste juridische hulp na een bedrijfsongeval, verkeersongeval of whiplash.

Letselschade advies
Letselschade advies