Letselschade advocaat Woerden
Letselschade advocaat Woerden

Letselschade advocaat Woerden

Als u het slachtoffer bent geworden van een ongeval, dan houdt u zich vaak in eerste instantie niet bezig met de geldelijke gevolgen hiervan. Bepaald letsel kan echter zorgen voor hoge kosten voor onder andere ziekenhuis, extra hulp in huis, of geestelijke problemen zoals nachtmerries en angstaanvallen. Een advocaat uit ons advocatenbedrijf uit Woerden kan u van dienst zijn bij het aansprakelijke stellen van de verantwoordelijke instanties, en de juiste schadevergoeding opeisen. Samen met u bespreekt onze advocaat de details van het verkeer- of bedrijfsongeval, en het letsel dat u hebt opgelopen, om daarna het letselschadeproces te starten. Vraag via het contactformulier een vrijblijvend intakegesprek aan.

Letselschade opgelopen?

Heeft u te maken gehad met een bedrijfsongeval, verkeersongeval of een whiplash? Vraag dan een adviesgesprek geheel vrijblijvend aan!

Wij zijn 24/7 bereikbaar

Wij staan 24 uur per dag voor u klaar via 088 444 7694. No-cure-no-pay Vraag naar de mogelijkheden behoort tot de mogelijkheden.

Vakkundig en betrokken

Ons kantoor is bewezen succesvol indien het aankomt op het claimen van smartengeld. Uw zaak is bij ons in goede handen.
Letselschade na bedrijfsongeluk Woerden
Letsel na verkeersongeluk Woerden

Contactformulier

Liever telefonisch contact? U bereikt ons via 088 444 7694.


Omschrijving opdracht (*)Onze kennis is uw voordeel

Wanneer u contact opneemt met één van onze letselschade advocaten, dan wordt u gegarandeerd snel en vakkundig geholpen. Elke advocaat die zich bij ons bedrijf in Woerden heeft aangesloten, beschikt namelijk over een ruime vakkennis en heeft jaren ervaring binnen het vakgebied. Dit betekent dat er geen enkele vorm van letsel onbekend is, en dat elke advocaat precies weet hoe u het beste geholpen bent bij zowel materiële als immateriële letselschade. Bent u het slachtoffer van een ongeval? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Letselschadespecialist in hart en nieren

Er zijn diverse soorten letselschade waarvoor u een zekere schadevergoeding kunt ontvangen. Deze worden meestal in vieren opgedeeld:

  • Materiële schade
  • Immaterieel letsel
  • Arbeidsongeschiktheid
  • Aanspreken van externe bronnen
Onze specialisten uit Woerden kijken bij een intakegesprek naar het letsel dat u heeft opgelopen, en de mogelijke schadevergoeding (of het smartengeld) waarop u hierdoor recht heeft.

Wij zetten ons maximaal in voor uw zaak

Hebt u letselschade opgelopen door een bedrijfsongeval, of bent u de benadeelde in een verkeersongeval en hebt u geen idee hoe u dit financieel moet redden? Blijf dan niet zitten met de problemen, maar neem contact op met een letselschade advocaat uit Woerden. Wij zorgen dat u krijgt waar u recht op heeft.

Arbeidsongeval

Een arbeidsongeval, ofwel een ongeluk op het werk is vaak het gevolg van niet nagekomen arbeidsvoorwaarden. Daarnaast kan een bedrijfsongeval en de gevolgen daarvan minder duidelijk zijn. Dit is onder andere het gevolg bij beroepsziekten. Het letsel dat u hierdoor oploopt kan zich pas op de lange termijn openbaren. Onze letselschade specialisten zijn u graag van dienst bij het verkrijgen van een schadevergoeding.

Verkeersongeluk

Een verkeersongeval kan zowel voorkomen tussen twee gemotoriseerde voertuigen, als tussen een voertuig en een voetganger of fietser. Wanneer u het slachtoffer bent van een verkeersongeval, dan raden wij aan direct zoveel mogelijk bewijs te verzamelen op de plaats van het ongeval. Denk hierbij onder andere aan foto’s en getuigenverklaringen. Een advocaat kan u vervolgens helpen met het aansprakelijk stellen van de veroorzaker.

Whiplash

Eén van de meest voorkomende gevolgen van een verkeersongeval is een whiplash. Een whiplash wordt veroorzaakt door een plotselinge schok van het hoofd naar voren, maar is als letsel zeer lastig te bewijzen. Stelt een arts geen whiplash vast na een verkeersongeval, maar bent u zeker van het letsel? Vraag dan een second opinion aan van een arts uit Woerden. Onze letselspecialist staat u hierin bij.

Maak kennis met ons team en vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Wij helpen jaarlijks meer dan driehonderd mensen met het claimen van een schadevergoeding na een bedrijfsongeval, verkeersongeluk of whiplash.

Letselschade advies
Letselschade adviesgesprek