Verkeersongeval
Randstad Letselschade advocaat

Verkeersongeval

Bent u betrokken geraakt in een verkeersongeval? Heeft u schade of letsel opgelopen tijdens een verkeersongeval buiten uw schuld om? Wij helpen u graag met het vinden van een letselschadebureau. Een verkeersongeval is een ingrijpende gebeurtenis en er moeten vaak veel zaken geregeld worden na het ongeval. Een letselschade advocaat helpt u om alles op een rij te zetten en te kijken naar wat er geregeld moet worden en waar u recht op heeft. Uw advocaten zorgen ervoor dat alle zaken die geregeld moeten worden zo snel mogelijk af worden gehandeld. U ontvangt bij ons een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek, waarna wij u in contact brengen met een letselschade specialist.

Letselschade opgelopen?

Heeft u te maken gehad met een bedrijfsongeval, verkeersongeval of een whiplash? Vraag dan een intakegesprek geheel vrijblijvend aan!

Wij zijn 24/7 bereikbaar

Wij staan 24 uur per dag voor u klaar via 088 444 7694. Laat ons u helpen met het vinden van een letselschade specialist Vraag naar de mogelijkheden uit uw regio

Vakkundig en betrokken

Ons kantoor is bewezen succesvol en kan u helpen met het vinden van een advocaat gespecialiseerd in letselschade.
letselschade na verkeersongeval

Wat te doen direct na het ongeval?

Als u betrokken bent geraakt bij een verkeersongeval, is het van belang dat u in eerste instantie uzelf en de andere betrokkenen in veiligheid brengt en, wanneer nodig, 112 belt voor een ambulance of politie. U moet nooit de plaats van het ongeval verlaten voordat u al uw gegevens aan de andere partij heeft gegeven. Als u namelijk niet al uw gegevens heeft verstrekt is dit strafbaar, ook bij een lichte aanrijding. Daarnaast is het verstandig om gegevens van getuigen te noteren, bijvoorbeeld naam, adres en telefoonnummer, als u hiertoe in staat bent. In het geval u hier de kans niet toe krijgt of hier niet tot in staat bent, kunt u ook een kenteken noteren.

Wie betaalt mijn schade?

Als u in een verkeersongeval betrokken bent buiten uw schuld om, kunt u de schade en eventueel letsel verhalen op de verantwoordelijke, bij diegene ligt dan de aansprakelijkheid. Het kan zijn dat u het ongeval zelf heeft veroorzaakt. In dit geval zal degene die letselschade heeft geleden waarschijnlijk bij u komen voor smartengeld en ligt de aansprakelijkheid bij u. Wij helpen u graag als u letselschade heeft opgelopen door een verkeersongeval. Een advocaat kan u helpen met het berekenen van de hoogte van het smartengeld waar u recht op heeft. Daarnaast ondersteunt hij u bij alle juridische zaken die te maken hebben met het verkeersongeval.

Verkeersongeval smartengeld

Schaderegeling, hoe gaat het in zijn werk?

Bij letsel door verkeersongevallen die veroorzaakt is door iemand anders, heeft u vaak recht op smartengeld. De aansprakelijkheid ligt dan bij diegene. Een letselschade advocaat helpt u bij de schaderegeling. Omdat het niet in de wet is vastgelegd waar iemand recht op heeft bij een schadevergoeding in het geval van letselschade, is het belangrijk dat de behandelende advocaat hier verstand van heeft. Wij brengen u in verbinding met een advocaat met jarenlange ervaring in letselschade, zodat hij u goed kan bijstaan in het gehele proces van de schaderegeling. Neem daarom nu contact met ons op.

Smartengeld berekenen

Om de hoogte van het smartengeld te berekenen, oftewel, om te berekenen waar u recht op heeft, is zowel juridische als medische kennis nodig. Een letselschade advocaat kan u dit bieden. Om de hoogte van het smartengeld te berekenen wordt er gekeken naar meerdere factoren. Hier vallen bijvoorbeeld uw leeftijd, de ernst van het letsel, de herstelperiode en de mate van de geleden pijn door het letsel onder. Zo zijn er nog meer factoren die mee worden genomen in het berekenen van het smartengeld. Uw letselschade advocaat berekent voor u de hoogte van het smartengeld en ondersteunt u met de verdere gang van zaken tijdens de schaderegeling.

Kosteloos consult met letselschade advocaat

Als u betrokken bent bij een verkeersongeval en u bent op zoek naar juridische hulp, dan kunnen wij u helpen. Wij begrijpen dat een verkeersongeval een behoorlijke impact op u en uw leven kan hebben. Daarnaast leidt u vaak veel schade, misschien heeft u last van letsel of heeft u veel kosten gemaakt vanwege het verkeersongeval. Een letselschade advocaat geeft u advies en helpt u bij krijgen van smartengeld voor geleden letsel en schade. Bij ons kunt u een kosteloos en vrijblijvend intakegesprek aanvragen, waarna wij u in contact brengen met een advocaat. Neem daarom nu contact met ons op.

contact met letselschade advocaat

Maak kennis met ons team en vraag een vrijblijvend intakegesprek aan.

Wij helpen jaarlijks meer dan driehonderd mensen met het vinden van de beste juridische hulp na een bedrijfsongeval, verkeersongeluk of whiplash.

Letselschade
Letselschade advocaten