Smartengeld
Randstad Letselschade advocaat

Smartengeld

Als u, niet door uw schuld, een ongeval heeft gehad, kunt u vaak een letselschadevergoeding voor de opgelopen schade claimen. Deze vergoeding wordt ook wel smartengeld genoemd. U heeft immateriële schade of letselschade opgelopen, waar veel kosten bij kwamen kijken. Deze kosten, en bijvoorbeeld inkomen dat u bent misgelopen omdat u niet kon werken, kunt u bij de verantwoordelijke claimen als smartengeld. Om dit te bereiken schakelt u een letselschade advocaat in. Wij begrijpen dat u in een vervelende situatie zit, waar u zo snel mogelijk uit wilt. Daarom helpen wij u graag met het vinden van een goede advocaat. Het eerste intakegesprek is gratis en volledig vrijblijvend.

Letselschade opgelopen?

Heeft u te maken gehad met een bedrijfsongeval, verkeersongeval of een whiplash? Vraag dan een intakegesprek geheel vrijblijvend aan!

Wij zijn 24/7 bereikbaar

Wij staan 24 uur per dag voor u klaar via 088 444 7694. Wij helpen u met het vinden van een letselschade expert Vraag naar de mogelijkheden

Vakkundig en betrokken

Ons kantoor is bewezen succesvol en verbindt u graag met een letselschade expert uit uw regio.
Smartengeld berekenen

Smartengeld berekenen

De hoogte van het bedrag dat u kan claimen, het smartengeld, berekenen uw advocaten aan de hand van een aantal factoren. Zo hangt het onder andere af van de ernst van de letselschade, uw leeftijd, de duur van de opname in het ziekenhuis en het herstel en de invloed op uw werk. Niet alleen is het van belang om kennis van juridische zaken te hebben met het berekenen van het smartengeld, ook is het handig om medische kennis te hebben. Uw letselschade advocaat helpt u hierbij, hij kan voor u berekenen hoe hoog het bedrag wordt. Ook geeft hij u advies over uw situatie en helpt hij u graag om het maximale resultaat te behalen, oftewel, een zo hoog mogelijke vergoeding.

Letselschadevergoeding na bedrijfsongeval

Niet alleen met een verkeersongeval kunt u smartengeld of een letselschadevergoeding claimen. Als u bijvoorbeeld letsel heeft opgelopen onder werktijd, valt dit vaak onder een bedrijfsongeval. Bij een bedrijfsongeval heeft u vaak ook recht op een letselschadevergoeding. Ook bij deze vorm van smartengeld claimen helpen wij u graag met het vinden van een advocaat. Wij begrijpen dat een situatie als deze lastig is en een advocaat zal u helpen om alle zaken zo snel mogelijk af te ronden. Neem contact met ons op, u ontvangt een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek. Daarnaast is er een grote kans dat de kosten voor uw advocaat worden verhaald op de wederpartij, waardoor het u niets kost!

Smartengeld na letselschade

Materiële en immateriële schade

Het smartengeld dat u kan claimen vanwege opgelopen letsel berekenen wij voor u door te kijken naar materiële en immateriële schade. De materiële schade is alles wat in geld uit te drukken is. Bijvoorbeeld als uw auto schade heeft, of wanneer u inkomen bent misgelopen. Immaterieel is vaak letsel dat niet goed in geld uit te drukken is en vaak ook niet zichtbaar. Bijvoorbeeld reputatie, verdriet of geestelijke gesteldheid. Beide vloeien voort uit het ongeval dat u is overkomen, dus wordt er ook naar beide gekeken om de hoogte van de letselschadevergoeding te berekenen. Een letselschade advocaat helpt u met het berekenen van de hoogte van het smartengeld.

Letselschadevergoeding na verkeersongeval

Als u betrokken bent in een verkeersongeval buiten uw schuld om en u heeft bijvoorbeeld letselschade, bijvoorbeeld een whiplash, heeft u vaak recht op smartengeld of een letselschadevergoeding. Dit omdat het ongeval buiten uw schuld om plaatsvond, maar u wel letselschade heeft opgelopen die betaald moet worden. Als u letselschade heeft opgelopen en u heeft een tijd niet kunnen werken, bent u inkomen misgelopen. Misschien heeft uw auto schade, wat ook hersteld moet worden. Omdat er nergens vaste bedragen zijn afgesproken over smartengeld of een letselschadevergoeding bij een verkeersongeval, is het verstandig om een goede advocaat in de hand te nemen die de hoogte van een letselschadevergoeding kan berekenen. Wij brengen u graag in contact met een advocatenbureau gespecialiseerd in letselschade.

Gratis consult met letselschade advocaat

Bent u betrokken bij een ongeval, bijvoorbeeld een verkeers- of bedrijfsongeval? Wilt u smartengeld of een letselschadevergoeding claimen bij degene die verantwoordelijk is? Zoekt u iemand die de hoogte van uw letselschadevergoeding kan berekenen? Neem dan contact met ons op. Wij hebben meerdere professionele advocaten in dienst die u graag helpen, zodat u zo snel mogelijk uit deze vervelende situatie bent, met als doel een letselschadevergoeding voor u, waar u recht op heeft. Heeft u vragen of heeft u hulp nodig? Neem contact met ons op, zodat wij u in verbinding kunnen stellen met een advocaat uit uw regio. U ontvangt een gratis en vrijblijvend intakegesprek.

letselschade advocaat contact

Maak kennis met ons team en vraag een vrijblijvend intakegesprek aan.

Wij helpen jaarlijks meer dan driehonderd mensen met het vinden van de beste juridische hulp na een bedrijfsongeval, verkeersongeluk of whiplash.

Letselschade advies
Letselschade advies