Randstad letselschade advocaat

Vrijblijvend intakegesprek bij letselschade

Bent u het slachtoffer geworden van een verkeersongeluk of bedrijfsongeval? Wij helpen u graag met het vinden van een expert gespecialiseerd in letselschade. Via ons contactformulier vraagt u eenvoudig een gratis en vrijblijvend intakegesprek aan, waarna wij u in contact zullen brengen met een advocaat uit uw regio. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen bij een letselschade proces of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Aarzel dan niet om het webformulier in te vullen, wij zijn u graag van dienst.

Kosten letselschade specialist

Veel klanten twijfelen over het inschakelen van een letselschade advocaat, omdat zij hierbij hoge kosten verwachten. In de meeste gevallen is het echter mogelijk om de kosten te verhalen op de wederpartij, waardoor u als slachtoffer niets hoeft te betalen. Wordt er vastgesteld dat de aansprakelijkheid bij de tegenpartij ligt? Dan maakt uw advocaat een lijst met alle schadeposten die de tegenpartij dient te vergoeden. Ook de juridische kosten worden beschouwd als een schadepost, waardoor de schuldige de kosten voor uw letselschadebureau dient te betalen.


Snel een gepaste schadevergoeding ontvangen?

Met een advocaat staat u sterker! Wij brengen u graag in contact met een advocaat uit uw regio. Neem contact op voor een vrijblijvend intakegesprek!

Vakkundig en betrokken

De gevolgen van lichamelijk en psychisch letsel zijn vaak niet direct te overzien. Hebt u ernstig letsel opgelopen, maar weet u niet hoe u hiervoor de juiste schadevergoeding kunt krijgen? Aarzel dan niet om een intakegesprek aan te vragen. Wij brengen u in contact brengen met een letselschade specialist. U kunt ervan uitgaan dat uw advocaat beschikt over ruime kennis en ervaring, en dat hij u optimaal zal ondersteunen gedurende uw letselschadeproces. Vraag via het contactformulier eenvoudig een gratis intake aan.

Letselschade schadevergoeding