Letselschade advocaat Rijswijk
Letselschade advocaat Rijswijk

Letselschade advocaat Rijswijk

Een letselschade advocaat is verantwoordelijk voor het afhandelen van een letselschade proces. Tijdens dit proces zal de advocaat samen met het slachtoffer uit Rijswijk kijken naar de exacte gebeurtenissen, en daarna het benodigde bewijsmateriaal verzamelen. Bent u het slachtoffer geworden van een bedrijfsongeval en kunt u wel hulp gebruiken bij het aansprakelijk stellen van uw werkgever? Wij bieden graag de nodige ondersteuning. Via het contactformulier kunt u een geheel gratis en vrijblijvend intakegesprek aanvragen bij een advocaat uit Rijswijk. Is het letsel dusdanig dat u hier een schadevergoeding kunt krijgen, dan helpen wij u bij dit proces.

Letselschade opgelopen?

Heeft u te maken gehad met een bedrijfsongeval, verkeersongeval of een whiplash? Vraag dan een adviesgesprek geheel vrijblijvend aan!

Wij zijn 24/7 bereikbaar

Wij staan 24 uur per dag voor u klaar via 088 444 7694. No-cure-no-pay Vraag naar de mogelijkheden behoort tot de mogelijkheden.

Vakkundig en betrokken

Ons kantoor is bewezen succesvol indien het aankomt op het claimen van smartengeld. Uw zaak is bij ons in goede handen.
Letsel na bedrijfsongeluk Rijswijk
Letselschade verkeersongeluk Rijswijk

Contactformulier

Liever telefonisch contact? U bereikt ons via 088 444 7694.


Omschrijving opdracht (*)

Gelieve dit veld leeg te laten.


Onze kennis is uw voordeel

Elke advocaat die zich bij ons bedrijf in Rijswijk aansluit heeft een ruime ervaring binnen het vakgebied, en kan daarom ook u met een grote vakkennis van dienst zijn. Zo weten onze advocaten vaak welk bewijsmateriaal noodzakelijk is voor het bewijzen van het opgelopen letsel, en hoe hoog ongeveer het smartengeld wordt. U weet bij ons dan ook altijd waar u aan toe bent, en zult gegarandeerd op snelle en vakkundige wijze geholpen worden. Wilt u iemand aansprakelijk stellen? Neem ook dan contact op met een letselschade advocaat.

Letselschadespecialist in hart en nieren

De medewerkers van ons letselschade bedrijf zijn letselschadespecialist in hart en nieren. Dit betekent dat zij u onder andere kunnen helpen bij het verkrijgen van schadevergoeding bij de volgende vormen van letsel:

  • Materiële schade
  • Immateriële schade
  • Arbeidsongeschiktheid
  • Aanspreken van externe bronnen (hulp in huis, openbaar vervoer)

Wij zetten ons in voor uw zaak

Bent u het slachtoffer geworden van een bedrijfsongeval? Hebt u letsel opgelopen in het verkeer? Onze advocaten uit Rijswijk zetten zich altijd volledig in voor uw zaak. In overleg met u kijken we hoe we u het beste kunnen ondersteunen. Van het behalen van smartengeld tot het aansprakelijk stellen van de veroorzaker: wij helpen u waar het nodig is. Blijf daarom na een ongeval niet zitten met kosten en letsel, maar vraag een vrijblijvend intakegesprek aan via ons contactformulier.

Arbeidsongeval

Een arbeidsongeval kan heel duidelijk zijn, wanneer het gaat om een ongeval met gereedschap of een valpartij op de werkvloer. Daarnaast zijn er arbeidsongevallen waarvan de gevolgen minder direct zijn. Denk bijvoorbeeld aan de diverse beroepsziekten. Een advocaat uit ons bedrijf in Rijswijk helpt u graag met het aansprakelijk stellen van de verantwoordelijke instantie. Wij zorgen ervoor dat u ontvangt waar u recht op heeft.

Verkeersongeluk

Onder verkeersongelukken verstaan wij elk ongeval dat zich in het verkeer voordoet tussen zowel gemotoriseerde voertuigen als een voertuig met een fietser of voetganger. Hebt u letsel opgelopen bij een verkeersongeval en bent u niet de veroorzaker? Dan hebt u recht op een schadevergoeding. Hoe hoog deze schadevergoeding wordt is afhankelijk van zowel materiële als immateriële letselschade.

Whiplash

Een whiplash is een vorm van letselschade dat veroorzaakt wordt door een plotselinge schok van het hoofd. Een whiplash komt daarom ook vaak voor bij slachtoffers van een verkeersongeval. Helaas is dit letsel zelfs voor medisch specialisten lastig te bewijzen. Neem daarom altijd een advocaat in de arm om u te helpen met het verzamelen van het bewijsmateriaal en het claimen van een schadevergoeding.

Maak kennis met ons team en vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Wij helpen jaarlijks meer dan driehonderd mensen met het claimen van een schadevergoeding na een bedrijfsongeval, verkeersongeluk of whiplash.

Letselschade advies
Letselschade advies